• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Vechiul forum

Vali

New member
Reaction score
0
Dar cu vechiul forum ce s-a intamplat? A trebuit sa imi fac cont nou aici.

Nici eu nu l-am mai gasit pe cel vechi, sper ca nu s-a pierdut! :cry:

Da chiar, ce s-a intamplat cu forumul nostru?

Nu stiu, sa vedem daca zice ceva admin

Vechiul forum din pacate s-a pierdut. A fost un backup pe care ne bazam la mutarea forumului pe serverul nou... dar din pacate backup-ul a fost corupt, arhiva a fost corupta, si in felul asta nu s-a mai putut recupera nimic. Asa ca singura solutie e sa refacem tot ce era cu vechii membri.

Shit happens. Cate odata al dracu de naspa situatii.

O sa refac cat se poate din structura vechiului forum... asta este, s-au pierdut o groaza de discutii interesante, imi pare rau si sincer am simtit ca inghet cand am vazut ca nu pot desface arhiva...

Cred ca toti am trecut prin asa ceva cel putin o data, sa pierdem fisiere importante si sa nu mai avem cum sa le recuperam. Dar asta este, cateodata tehnologia nu merge asa cum ne-am dori noi sa mearga, sunt bug-uri, probleme...

Vad ca forumul asta e pe Xenforo, cel vechi era pe phpbb, nu?

Asta este, bine că funcționează asta acum, restul o să se refacă cu timpul...

Copii, nu va luati la bataie ca sa nu incep sa dau cu suspend si pe aici ca e pacat, si-asa suntem putini.

Iar a fost cazut forumul? Admin, cand se stabilizeaza situatia? Cand vad ca trece o zi si forumul nu functioneaza deja mi se pare ingrijorator.

Mie tare imi pare rau de contentul vechi :(

Back