• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Rusia si razboiul cu Ucraina

Andreianu

New member
Reaction score
0
Oficialul rus de rang înalt și fostul președinte Dmitri Medvedev a declarat sâmbătă că Rusia ar putea distruge capitala Ucrainei, Kiev, cu arme non-nucleare, ca răspuns la utilizarea de către Ucraina a rachetelor occidentale cu rază lungă de acțiune.

Medvedev a spus că Moscova are deja motive formale pentru a folosi arme nucleare de când Ucraina a pătruns în regiunea rusă Kursk, dar ar putea folosi în schimb unele dintre noile sale tehnologii de armament pentru a reduce Kievul la "o pată uriașă topită" atunci când îi va expira răbdarea.

„Doamne ferește! E imposibil, dar s-a întâmplat”, a scris el în limba engleză pe aplicația de mesagerie Telegram.

Ce naiba vrea sa zica asta?

Ca o sa scoata armata aia buna de la naftalina.
Iarasi ne anunta ca Ucrainienii au trecut linia rosie, au astia atatea linii rosii de zici ca asta fabrica in economia de razboi, linii rosii. Iar Medvedev e o gluma proasta, ma intreb cat ii rezista ficatul la cata bautura baga in el. Cred ca nu a mai vazut apa de 20 de ani.

Pentru cine nu a tinut minte de pe forumul vechi:

Propagandă ieftină pe care rușii nu o primesc, pentru că ei au credință in liderul lor, indiferent de ce spun potrivnicii.
Aici au arătat occidentali că sunt nepregătiți, cand au crezut că pot să ii manipuleze pe patrioții ruși, care sunt trup și suflet alături de conducătorul lor.
Iar patrioții ruși, spre dezamăgirea dușmanilor Rusiei, sunt majoritari, așa cum au fost intotdeauna.

Vai de capul lor de patrioti rusi spalati pe creier! Macar aia din Coreea de Nord nu stiu ca exista o alternativa, dar rusii stiu, si cu toate astea tot cu jugul pe gat prefera sa traiasca. De fapt ce poti sa ceri unui popor care niciodata in istoria lui nu a fost liber, mereu a fost sub o dictatura sau alta. Cand ii arati libertate nu stie ce sa faca, zice ca nu e buna.

Back